Bitcoin-pris for at nå $ 200.000, forudsiger Social Capital CEO Chamath Palihapitiya

Bitcoin vil efterhånden skyrocket til over $ 100.000, mens det overgår til en vigtigere status, sagde Social Capital-grundlægger Chamath Palihapitiya.

Social Capital CEO Chamath Palihapitiya ser bitcoin i sidste ende ekspandere til et sekscifret prisområde. Den tidligere Facebook-direktør fordoblede også sin tro på, at BTC er en forsikringspolice, der vil trives i de nuværende tider med økonomisk usikkerhed, men det vil vokse til noget „meget vigtigere.“

$ 200K pr. Bitcoin; Palihapitiya

Grundlæggeren af ​​venturekapitalfirmaet Social Capital har været længe bitcoin-supporter. Han indrømmede sidste år, at hans første BTC-køb kom for omkring et årti siden, da han tildelte kun $ 80 til at købe cirka en million bitcoins.

Siden da har han brugt enhver lejlighed til at forsvare kryptovalutaen og fremhæve dens fordele. Under et nylig CNBC-interview modtog han et andet spørgsmål om aktivet og dets fremtidige prisbane.

Palihapitiya virkede ret optimistisk med sin prognose, men skitserede også, at folk plejede at grine af ham for flere år siden, da BTC kæmpede til meget lavere priser:

Kan du afspille klippet i 2012-2013, da det var på $ 200, og alle lo af mig på CNBC, da jeg talte om bitcoin?

Hvor skal det hen? Det går sandsynligvis til $ 100.000 til $ 150.000 og derefter til $ 200.000. I hvilken periode – jeg ved det ikke – 5 år, 10 år, men den skal derhen.

Han retfærdiggjorde sin forudsigelse med den aktuelle økonomiske situation som „vores ledere er ikke så pålidelige og pålidelige som de plejede at være.“ Således bekræftede han igen, at Bitcoin Up er den forsikring, som folk har brug for „under puden“, der giver dem adgang til en ukorreleret hæk.

BTC vil overgå til noget meget vigtigere

Palihapitiya har tidligere hævdet, at hvis bitcoin lykkes, ville det betyde, at den traditionelle finansielle verden er imploderet. Han bekræftede sin holdning nu, men bemærkede, at „det til sidst vil overgå til noget meget vigtigere.“

Men indtil samfundet finder ud af en måde at komme væk fra den „flossede“ virkelighed, er det fornuftigt at eje „schmuck-forsikringen på siden“ – bitcoin.

Han bemærkede også, at flere og flere mennesker, herunder virksomheder og institutioner, er begyndt at komme ind i rummet. Som sådan er BTC-situationen blevet en „utrolig ting“, som han „aldrig kunne have forestillet sig det.“